Rörmokare Huddinge

Rörmokare Huddinge

Rörmokare Huddinge

Välkommen till oss på Modern Rörteknik när du i Huddinge söker en rörmokare! Vi arbetar med det mesta inom branschen och erbjuder hjälp med bland annat rörservice och stambyten. Samtliga montörer hos oss har legitimerat branschcertifikat. Detta påvisar att vi har de färdigheter och den kunskap som krävs samt uppfyller kraven inom branschen. Företaget innehar ansvarsförsäkring, vilket blir en trygghet för dig som kund. Med vårt arbete är vi aktiva i Huddinge och andra delar av Stockholmsområdet. Kontakta oss för din personliga hjälp av en rörmokare!

Vilka vi är

Företaget grundades 2017 och har sedan dess arbetat aktivt i branschen. Vår erfarenhet är dock längre än så, inom företaget finns över 15 års erfarenhet inom yrket. Vi är legitimerade VVS-montörer med branschcertifikat. Vi arbetar i Stockholmsområdet, däribland Huddinge.

Rörmokare Huddinge

Vad vi gör

Modern Rörteknik är ett unikt företag som specialiserat sig på alla typer av rör- och VVS-lösningar. Hos oss finns skickliga rörmokare som arbetar med både små och stora projekt inom branschen. Vi åtar oss att leverera kvalitetstjänster, alltid till konkurennskraftiga priser.

Rörmokare Huddinge

VÅRA TJÄNSTER

Rörservice

Vi på Modern Rörteknik har lång erfarenhet av rörservice och vårt team som består av kompetenta rörmokare är dedikerade till att förbättra de system som styr dagens rör och rörsystem.

Ombyggnationer

Få vår hjälp med din kommande ombyggnation. När det kommer till att bygga om arbetar vi framför allt med badrum och andra typer av våtrum. All ombyggnation sker givetvis utifrån dina önskemål och behov.

Stambyten

Här hos oss kan du få hjälp med stambyten. Vi lägger stor vikt vid kvalitet och service när det gäller stambyten. Det är vårt mål att erbjuda enastående installationsservice för våra kunder och varje jobb utförs med största precision.

Fastighetsservice

Vi erbjuder fullständig fastighetsservice som är tillgänglig för en bred målgrupp. Kunden möter alltid högt kvalificerade rörmokare som utför alla tjänster med stor omsorg och precision. Företaget har många olika lösningar i sitt utbud.

Avloppsrensning

Vi utför avloppsrensningar vid små och stora avloppsstopp. Genom vår hjälp kommer ditt avlopp fungera felfritt igen. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Modern Rörteknik

Norrbyvägen 62, 136 74 Norrby
070-589 36 55
Rörmokare Huddinge