Välkommen till Modern Rörteknik

VVS-Service i Stockholm

Ombyggnationer av VVS - Stora som Små

På Modern Rörteknik specialiserar vi oss på ombyggnationer av VVS-system, oavsett projektets storlek. Vårt erfarna team hanterar allt från mindre renoveringar och justeringar till omfattande ombyggnationer av hela VVS-system i både privata och kommersiella fastigheter. Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt och effektivt VVS-system och strävar alltid efter att leverera lösningar som uppfyller de högsta standarderna. Genom att använda den senaste teknologin och miljövänliga metoder säkerställer vi att varje ombyggnation blir en investering i hållbarhet och långsiktig funktionalitet. Låt oss hjälpa dig att förverkliga dina VVS-projekt med precision och kvalitet.

Rörservice

Vi på Modern Rörteknik har lång erfarenhet av rörservice och vårt team som består av experter är dedikerade till att förbättra de system som styr dagens rör och rörsystem.

Avloppsrensning

Vi utför avloppsrensningar vid små och stora avloppsstopp. Genom vår hjälp kommer ditt avlopp fungera felfritt igen. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

Poolpumpar 

Vi erbjuder installation, underhåll och reparation av poolpumpar och filtersystem. Vår service säkerställer att ditt poolsysten fungerar effektivt och problemfritt, så att du kan njuta av din pool utan bekymmer.

Läs mer

Sommarvatten

Få tillgång till rent vatten i ditt sommarhus med våra professionella sommarvattenlösningar. Vi installerar och underhåller pumpstationer som levererar sötvatten från naturliga källor till ditt fritidshusområde. Våra lösningar är pålitliga och anpassade för att möta dina specifika behov.

Fastighetsservice

Vårt företag erbjuder fullständig fastighetsservice som är tillgänglig för en bred målgrupp. Kunden möter alltid högt kvalificerad personal som gör alla tjänster med stor omsorg och precision. Företaget har många olika lösningar i sitt utbud – alltifrån service och underhåll till installation.

Läs mer

Kontakta oss

Intresserad av att kontakta oss?

Har du en fråga gällande rörservice, VVS-tjänster eller avloppsrensning som inte är bråskande? Kontakta oss så återkommer vi så snart vi kan!